2011-10-25 19:44:35• hírek • Szatmár.ro

Megoldás az őszi hajhullásra!

Ősszel, ebben a stresszes évszakban sokan szembesülnek a hajhullás problémájával. Mielőtt az ember pánikba esne, érdemes megismernie a haj élettanát, felkutatni a miérteket, és megoldást találni a problémára. Ebben siet segítségére a Salon Expressive csapata, amely kedvezményes mikrokamerás hajvizsgálatot kínál vendégeinek.

Bár a hajhullás alapjában véve természetes folyamat, napi 50-100 hajszál távozásakor még nem kell pánikba esni, de ha a felső értékhez közelítünk, vagy drasztikusan megnő a kihullóak mennyisége, mindenképpen érdemes szakemberrel kivizsgáltatni az okokat.

A folyamatos testi-lelki terhelés, a stressz hatására a szervezetből nagy mennyiségben távoznak a vitaminok, így ezek hiánya részben megmagyarázhatja a hajhullást, de más okok is állhatnak ennek hátterében. A nyári naptól a hajvégek töredezhetnek, a takaró hajszálak pedig vékonyabbak, gyengébbé válnak. Ha a gyengébb, töredezett hajhoz ősszel egy kezdődő hajhullás is párosul érdemes jobban odafigyelni arra, hogy nehogy elgyengüljön és megritkuljon a haj.

Ebben a szezonban leginkább egy hajvágás ajánlott, még akkor is, ha növeszteni szeretné frizuráját. A hajvégek felfrissítésével megelőzhetjük a hajhullást, vagy kezdeti fázisban meg is állíthatjuk azt négy-hat hetes kezelésekkel. Előrehaladottabb állapotban, erős hajhullás esetén a kezelés sokkal hosszabb folyamat.

A Salon Expressive a hajgondok megelőzésére, illetve leküzdésére egy állapotfelmérést ajánl, melynek során egy mikrokamerás vizsgálat segítségével gyorsan és pontosan meghatározható az esetleges hajszál, vagy hajtőprobléma.

Mivel ebben az időszakban egyre többen panaszkodnak a hajhullásra, ezért a Salon Expressive októberben akciósan - 45 lej helyett 25 lejért - kínálja  a mikrokamerás hajvizsgálatot, amellyel megelőzhetőek a későbbi problémák kialakulásért. Keresse fel Ön is a Salon Expressive szakembereit, a Mihai Viteazul utca 20. szám alatt!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: